castellano english

Àgora Nord-Sud

 

Qui som
Què fem
Opinió i notícies
Publicacions
Formació
Projectes
Contacta'ns::

Un dels principals àmbits d'actuació d'Àgora Nord-Sud és la formació. Estem fermament convençuts que per contribuir al desenvolupament humà i sostenible dels pobles del Sud i canviar el nostre món no ho podem fer sinó amb rigor, professionalitat i coneixement de causa.

Així creiem que gràcies a una formació contínua i pluridisciplinar la nostra capacitat d'incidència en les polítiques econòmiques i de desenvolupament tindrà un major impacte.

Per això des de les diferents entitats membre d'Àgora Nord-Sud oferim una amplia oferta de formació en àmbits molt diversos i des dels nivells més elementals i introductoris fins als de formació superior o de tercer cicle.

Així doncs proposem cursos molt variats, des de temes directament relacionats amb solidaritat o cooperació al desenvolupament, fins a monogràfics sobre metodologies participatives per a la transformació social, passant per cursos de gestió de projectes o altres sobre tecnologies aplicades a la cooperació per al desenvolupament.

Podeu consultar un quadre-resum amb els diferents cursos que oferim al llarg de l'any fent clic aquí (PDF). I també en trobareu més informació actualitzada a l'apartat de Notícies de la nostra web.   


 
 

Enginyeria Sense FronteresEntrepoblesMedicus Mundi CatalunyaSETEM CatalunyaVeterinaris Sense Fronteres

Llicència Creative Commons